Här på Mae Thai Express har vi stolt serverat äkta thailändsk mat i Bangkok-stil till Stockholm sedan 2005. Vår restaurang är familjeägt och drivs och som sådan välkomnar vi dig och din familj att njuta av din lunch och middag upplevelse hos oss.

Tillsammans med några thailändska klassiker, har vår meny en handfull original och unika rätter som skapats och perfekt rats genom åren av vår mamma. Nu våran energiska team stolta över att kunna tillverka några färska, nya rätter samt de älskade klassikerna åt dig.

Sedan dagen vi öppnade har vi strävat efter kvalitet och konsekvens och vi har levt av samma mantra i över sedan vi öppnade. Våra nylagade rätter framhävs av ingredienser som importeras från Thailand och kan tillagas för att passa en mängd olika dieter inklusive vegetarisk, vegan och glutenfri diet. Oavsett om du gillar det kryddig varmt eller inte, är du säker på att hitta en favorit.

Förutom vår autentiska meny kan Mae Thai Express skryta med en autentisk atmosfär, eftersom den livliga energin och feststämningen verkar nästan transplanterade från Phuket. Mae Thai Express tar med all magin i ett fullmånefest till Stockholm

Vi hoppas att du gillar din måltid lika mycket som vi kommer att njuta av att servera dig.

Med vänlig hälsning, Mae Thai Express, din favorit Thai Restaurang nära dig i Stockholm.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *