Restaurangen Mae Thai Express ligger i karolinska, hötorget och Vallentuna bara några minuter från tågstationen.

Mae Thai Express Karolinska Solna

Det är den perfekta platsen för en snabb lunchpaus på kontoret eller en fräck takeaway innan du åker hem, med rätter som friterat & stekt rätter, currygryta med ris, woks, nudlar och sallad, framställning för deras måste-prov-meny. Våra tre platser respektive nära Karlberg Slott i Solna, Filmstaden i Hötorget och Naturreservat Park i Vallentuna gör Mae Thai Express perfekt till restaurang före eller efter din aktivitetsplan.

Vi brinner för thailändsk mat. Allt börjar med färska, läckra ingredienser. Ingen överraskning där. Mae Thai Express fokuserar på färsk, livlig mat, så att du kan må bra på måltider som smakar bra. Ursprungligen från Thailand,  vill vårt team dela äkta smaker genom våra mae thai express restauranger i Stockholm.

Vi vill ge alla tillgång till thailändsk mat med dessa rätter tillagade varje dag och varierar med de bästa recepten. Om du inte kan besöka oss kan du alltid beställa den via hemleverans eller varför in beställ catering på en av era hemmafest ?

Framgången med Mae Thai Express har sitt ursprung i den perfekta kombinationen av traditionella thailändska recept med modern design och smaker. Menyn består av roliga, smakrika och hälsosamma måltider tillagade med färska ingredienser av högsta kvalitet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *